Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță că sunt disponibile locuri de muncă în Portugalia pentru primăvara anului viitor.

EURES  România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei. Durata contractului este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea că, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârşitul lunii februarie sau începutul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, având avantaj persoanele cu experienţă în agricultură/experienţă la recoltarea zmeurei/experienţă la muncă în sere.

Angajatorul asigura cazarea contra sumei de 2 euro/zi, plăteşte transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariul oferit este între  603 şi 1053 euro/brut/lună , săptămână de lucru fiind de 40 de ore timp de 5 zile lucrătoare cu 2 zile libere prin rotaţie.
În ceea ce priveşte limbile străine cunoscute de persoanele care doresc să ocupe aceste posturi, constituie avantaj cunoaşterea limbilor engleza, spaniolă sau portugheză – cunoştinţe de bază, dar nu este o cerinţă obligatorie.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul A.J.O.F.M. Ilfov, care poate fi contactat la sediul A.J.O.F.M. Ilfov din str.Ruginoasa, nr.4, sector 4, Bucureşti, ţel: 021.332.37.08/ 112.