O femeie și cei trei copii ai săi au murit loviți de un tren, după ce aceasta s-a aruncat în fața acestuia cu intenția vădită de a se sinucide și de a-și omorî copiii.

Tragicul incident s-a petrecut în localitatea Brănești, pe unde trenul respectiv circula cu peste 120 km/h spre Constanța. La fața locului a ajuns o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic. Mecanicul locomotivei este în stare de șoc.

Ancheta a fost preluată de polițiști și de un procuror de la Parchetul Cornetu. Surse judiciare au precizat că, în buzunarul femeii a fost găsit un bilet de adio pe care ar fi scris „Îmi pare rău, nu mai suportam suferința”. Copiii aveau 2, 5, respectiv 10 ani. Aceleași surse judiciare susțin că femeia ar fi fost și însărcinată.

La fața locului, a ajuns și fratele femeii, Daniel Nedelcu, anunțat telefonic de o persoană care i-a spus că sora lui a fost omorâtă un tren la Brănești. Bărbatul a ajuns într-un suflet fiind șocat și sperând că poate e vorba despre o confuzie. „Acum am primit un telefon. Mă duc să o văd, poate e o greșeală. Pe sora mea o cheamă Alexandra Nedelcu, are trei fete. Nu știu să fi avut probleme. Nu lucra nicăieri. Se înțelegea bine cu bărbatul ei”.

Cătălin Moldoveanu