Scandal la Direcția Națională Anticorupție. De două zile, două persoane din comuna ilfoveană Ștefăneștii de Jos protestează în fața sediului DNA.

Cei doi protestatari reclamă faptul că procurorii anticorupție nu le iau în seamă un un autodenunț făcut în urmă cu patru luni împotriva primarului din Ștefăneștii de Jos, Robert Ionel Ștefan, în care îl acuză le-a dat bani ca să-l voteze.

Unul dintre protestatari, care și-a imprimat pe tricou mesajul „Greva Foamei. DNA corupt”, susține că de două zile nu a mâncat nimic și că nu va pleca până când problema sa nu va fi rezolvată.

„Cu primarul mă întâlneam la el acasă, în fiecare dimineață. El era coordonatorul cu banii, eu eram un fel de mână dreaptă a lui. Du-te colo, la familia, du-le banii. Nu avea încredere în votanții care se înscriau la alte partide. Nu știu câți bani avea la dispoziție, eu cred că am livrat câteva zeci de milioane, cam un miliard. Eu am luat șpagă 10 milioane, în schimb îmi dădea bani de benzină, făceam pomeni electorale. Ștefan Robert Ionel este primarul”, a declarat unul dintre protestari pentru Antena 3.

Cătălin Moldoveanu