Mamaia a devenit capitala frumuseţii în acest weekend. 35 de tinere s-au întrecut pentru titlul de Miss Litoral 2017. Regina de la malul mării a fost încoronată o tânără din localitatea ilfoveană Afumaţi.

Tânără, încoronată regina a frumuseţii în acest week-end, este elevă în clasa a 12-a la liceul Xenopol din Bucureşti. Nu a câştigat uşor titlul de Miss Litoral, concurenta fiind una acerbă, 35 de tinere întrecându-se pentru râvnitul titlu.

În numai o săptămână Iulia a câştigat două concursuri de frumuseţe: “Miss Costineşti” şi “Miss Litoral” 2017.

Primul eveniment organizat la malul mării pe care frumoasa noastră afumateanca l-a câştigat a fost “Miss Costineşti” 2017. 20 de fete din întreaga ţară s-au înscris la concurs şi au defilat fără inhibiţii în faţa juriului, la proba costumelor de baie.

Diferenţa s-a făcut însă la capitolul elegantă. Iar proba rochiilor de seară le-a oferit ocazia celor mai perfecţioniste concurente să iasă în evidenţă. Tinerele au fost fără cusur, tocmai de aceea misiunea jurului a fost una extrem de dificilă. Cum orice concurs are un învingător…

Paris, Londra şi Dubai sunt destinaţiile unde va ajunge frumoasă Iulia, după câştigarea acestui concurs, în care un rol important în decizia juriului l-a avut susţinerea constantă a publicului de care a beneficiat afumateanca noastră.

A urmat, la Mamaia, Miss Litoral 2017, eveniment la care Iulia a fost desemnată cea mai frumoasă românca de la malul Mării Negre.

“Miss Litoral” este cel mai longeviv concurs de frumuseţe de pe litoralul românesc, cu începuturi care datează încă din anii ‘70.

Anul acesta selecţia a fost realizată din peste 400 de fete prezente pe litoralul românesc, doar 35 dintre ele ajungând în marea finală. Evenimentul a fost transmis în 190 de ţări, prin intermediul Fashion TV.

Iulia va reprezenta România la concursurile internaţionale de frumuseţe organizate în Singapore, Bali, şi China.

„Miss Litoral” 2017 face parte din seria de evenimente Fashion TV Summer Festival care mai cuprinde: Mini Miss si Mini Mister Litoral (12 august), Miss Black Sea și Gala Turismului Românesc (19 august), toate fiind organizate in parteneriat cu Phoenica Hotels în locația din Mamaia Nord – Năvodari.

Fashion TV Summer Festival promovează România în peste 196 de țări.

“Miss Litoral” este cel mai longeviv concurs de frumusețe de pe litoralul romanesc, cu începuturi care datează încă din anii ‘70.

În anul 1990 concursului de frumusețe Miss Litoral i s-a dedicat un film cu același nume, în care, rolul principal i-a fost atribuit Ancăi Țurcașiu, coprezentatoarea evenimentului.

Elena Coman