Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov va organiza, în 20 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Una dintre măsurile active de combatere a șomajului care a fost, este și va fi mereu în atenția instituției noastre o constituie organizarea periodică a bursei locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii și ofertei de forță de muncă.

Și în acest an, pentru a oferi posibilitatea tuturor absolvenților instituțiilor de învățământ (dar și altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă), care își oferă forța de muncă, de a se întâlni în mod direct, fata in fata, cu angajatorii și de a purta discuții preliminare înaintea interviului propriu-zis (concurs, probă de lucru), având în vedere și măsurile de stimulare ce se pot acorda agenților economici pentru angajarea diferitelor categorii de persoane, prevăzute de Legea nr 76/2002,cu modificările și completările ulterioare, A.J.O.F.M. Ilfov va organiza vineri, 20 octombrie 2017, începând cu ora 09.00, la Colegiul Economic Viilor din șoș. Viilor, nr.38, sector 5, Bucuresti , ,,BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENTI’’, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale.

Pentru buna organizare și desfășurare a acestei acțiuni vor fi întocmite materiale publicitare, invitații de participare, chestionare pentru solicitanții de locuri de muncă și angajatori, catalogul agenților economici participanți.

În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de profesii si meserii din diferite domenii de activitate, și care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la această bursă de locuri de muncă, salariații A.J.O.F.M. Ilfov au demarat acțiunile de contactare a agenților economici și de invitare a acestora să participe la această bursă de locuri de muncă.

În acest sens, pentru atenuarea fenomenului de șomaj în județul nostru, agenții economici care au locuri de muncă vacante sunt asteptati să participe la această acțiune, având astfel posibilitatea întâlnirii directe cu solicitanții de locuri de muncă.

Confirmarea participării și ofertele de locuri de muncă vacante se vor depune zilnic la sediul A.J.O.F.M. Ilfov, pe e-mail ( [email protected] ) sau pe fax. 021.332.37.08.

Informații suplimentare privind modul de organizare și desfășurare a acestei noi ediții a bursei locurilor de muncă pot fi obținute de la sediul A.J.O.F.M.  Ilfov din strada Ruginoasa, nr.4, sector 4, București, tel. 021.332.37.08/105 sau 0785.280.308.

Ionuț Munteanu