Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolventi” in data de 19 octombrie 2018, cu începere de la ora 09:00, la Colegiul Economic Viilor, nr. 38,  sector 5, Bucuresti.

Absolventii unei forme de invatamant, promotia 2018, care inca nu și-au gasit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii , la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

Bursa locurilor de muncă pentru absolventi reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati in a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau sa se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea.

Pentru a veni in sprijinul agenţilor economici interesaţi să participe la acest eveniment, pe site-ul instituţiei www.ilfov.anofm.ro, este postată invitaţia adresata angajatorilor precum şi formularul privind situaţia locurilor de muncă vacante.

Formularul completat se poate transmite la numărul de tel./fax: 021/332.37.08 sau pe adresa de e-mail: [email protected], cu menţiunea „ pentru bursa  locurilor de muncă pentru absolvenți”.

Data limită pentru depunerea ofertelor de locuri de muncă vacante este 16 octombrie, ora 12:00.

DISTRIBUIȚI