Un băiețel din Clinceni are mare nevoie de ajutor. El a fost diagnosticat cu “leucemie acută limfoblastică cu celula T (hipercelulară).” Primăria Clinceni a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe copil.

Andrei Marian Barbu are doar 9 ani și este elev în clasa a III-a. Din păcate, acum, Andrei nu poate merge la școală, pentru că a fost internat în Secția Oncologie a Spitalului “Marie Curie” din București, unde urmează un tratament dur, de chimioterapie.

Pentru a urma, însă, tratamentul complet și pentru a reuși să se lupte cu boala, Andrei are nevoie de 20.000 de euro, sumă care depășește cu mult posibilitățile materiale ale familiei sale.

În cadrul unei campanii lansate în decembrie, Primăria Clinceni a distribuit un anunț umanitar, inclusiv pe pagina oficială de Facebook, încercând astfel să popularizeze cazul lui Andrei, pentru ca, la micuț, să ajungă banii necesari tratamentului.

Toți cei care vor să întindă o mână de ajutor și să salveze în acest fel viața unui “îngeraș de băiat” (cum este alintat Andrei) pot face donații în contul deschis la BRD – agenția Bragadiru, pe numele Andrei-Marian Barbu: RO18BRDE410SV94704434100.